2015. augusztus 18., kedd

Tudatos élet agykontrollal


Csupán egy kis részét használjuk agyunknak, az agykontroll azonban megtaníthat, hogyan éljünk teljesebb életet. Tudományos módszer, melynek segítségével képesek lehetünk szervezetünk, életünk tudatos irányítására.


A módszer megalkotója

  Jósé Silva volt az egykontroll első képviselője, könyveit évtizedek óta forgalmazzák hazánkban is. Parapszichológiai kutatásait 1944-ben kezdte meg az Egyesült Államokban, Texas-ban. Majdnem 30 éven át végzett kísérleteket, elsősorban az intelligencia szintjének növelésére törekedett Később ráébredt, hogy módszere ennél sokrétűbb, s az élet minden területére kiterjed. Először 1966-ban tartott egy nagy sikerű előadást, ezt követően pedig módszere az egész világban elterjedt, és sikert sikerre halmozott.


Az élet minden területén segíthet

  Bár eleinte kétkedve fogadták, az első próbák után egyre többen alkalmazták ezt a könnyen elsajátítható módszert. Nemcsak a nyugtató- és agyműködést serkentő tablettákat helyettesíti, de aki egyszer elsajátítja ezt a módszert, az óracsörgést is egy életre elfeledheti. Fontos eleme a relaxáció, mely a mindennapos stresszt is csökkenti.
A módszer egyszerűen saját döntéseinken alapul. Ha megtanuljuk saját gondolataink formálását, számtalan negatív érzés azonnal megszűnik. Ha nem hagyod, hogy mások befolyásolják életedet, nem leszel kiszolgáltatott, s ha nem hagyod, hogy megbántsanak, akkor nem lehetsz csalódott.

Az agykontroll alkalmazási területei:

Időzített ébredés
A stressz levezetése
 Fejfájás elmulasztására
Gyorsabb gyógyulás, gyógyítás
A memória javítása
A célok könnyebb elérése
Helyes döntések meghozatala
Az intuíció fokozása
Egy egyszerű módszer a siker eléréséhez

  Mindenki szeretne valami elérni életében; sikert megbecsülést, vagy éppen boldogságot. Bár néha teljesen kilátástalannak tűnik egy-egy elhatározás, semmi sem megvalósíthatatlan, minden a döntésen múlik.

A siker lépései

1. Döntsd el pontosan mit szeretnél, ha kell, vesd papírra!
2. Győződj meg róla, hogy célodat egyértelműen, minden kétségtől mentesen fogalmaztad meg (Ne szerepeljen benne feltételes mód, mindig használd a varázsszót: legyen!)
3. Bizonyosodj meg róla, hogy valóban erre vágysz-e, hiszel-e benne, s vannak-e elvárásaid ezzel kapcsolatban. Ha valóban hiszed, hogy megtörténhet amit el szeretnél érni, a következő lépés:
4. Hidd el, hogy megérdemled amit szeretnél! Mindegy, hogy egy egyszerű tárgyra, vagy valamilyen komolyabb dologra vágysz, amíg nem hiszed el, hogy valóban megérdemled, nem fogod elérni.
5. Naponta többször is tölts el néhány percet ralaxálással. Közben képzeld magad elé célodat! Amíg egy parányit is kételkedsz, csekély a megvalósulás esélye. Ha azonban kellő ideig végzed a gyakorlatot, célodat biztosan eléred.

  Az agykontroll nem csak nagyobb célok elérésére alkalmas. Segít a villámolvasás elsajátításában, a tananyagok könnyebb elsajátításában, s a test megerősítésében. Bár a hit sokat segít a célok elérésében, a módszert bárki elsajátíthatja, csupán egy kevés időráfordítást igényel.

Forras : innen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése