2016. január 24., vasárnap

Nőtípusok, akiket kerülnek a férfiak


Biztosan veled is előfordult már, hogy megismerkedtél egy sráccal, akiért már az első találkozó előtt, mondhatni látatlanban is teljesen odavoltál, aztán jött az első randi, ami után hirtelen eltűnt.Ha ez veled is előfordult már – és többször is – akkor sürgősen változtatnod kell néhány tulajdonságodon!


Biztosan veled is előfordult már, hogy megismerkedtél egy sráccal, akiért már az első találkozó előtt, mondhatni látatlanban is teljesen odavoltál, aztán jött az első randi, ami után hirtelen eltűnt.Ha ez veled is előfordult már – és többször is – akkor sürgősen változtatnod kell néhány tulajdonságodon!

Vannak olyan női tulajdonságok, amelyek sajnos eléggé kiábrándítóak. Éppen ezért, ha nem szeretnéd, hogy a személyes találkozások száma egynél megálljon, akkor muszáj lesz ezeken változtatnod vagy nagyon sokáig szingli maradsz… A problémát legtöbbször az okozza, hogy van néhány olyan személyiségtípus, melyeket a férfiak már messziről elkerülnek. Közéjük tartozol te is?

1. A flörtölős

Semmi kétség, a férfiak szeretik azokat a nőket, akik flörtölnek, de ennek is van egy bizonyos határa. Nincs azzal semmi gond, ha könnyen belemész egy kis játékba, vicces és vonzó vagy, és ráadásul nem szégyenlősködsz, hiszen így neki is sokkal könnyebben megy az udvarlás. Az egészben csupán az nem mindegy, hogy az alkalmi vagy az állandó flörtölők csapát erősíted, hiszen az utóbbitól menekülnek a férfiak. Az ilyen nők folyton gesztikulálnak, megérintik a közelükben lévő másik pasikat. Persze először kihívást jelenthet egy olyan hölgy, aki mindig mindenkivel kacérkodik, de ha komolyabbá válik a kapcsolat, akkor ez elég hamar visszataszítóvá válhat a kiszemelt férfi számára. Az ilyen kacérkodó hölgyeknek a folyamatos figyelemre van szükségük ahhoz, hogy szinten tartsák az önbizalmukat, és erre az erősebb nem képviselői is hamar rájönnek. Persze egy magabiztos, türelmes pasi lehet, hogy tudja kezelni ezt a viselkedést, de valószínűbb, hogy rövid idő után rájön, csak az idejét pazarolja.

2. Az elkötelezett

Minden esetben próbáld magad a pasi helyébe képzelni! Megismerkedsz egy csodálatos nővel, alig várod az első randit, ahol minden a lehető legtökéletesebb. Fantasztikusan érzed magad, aztán egyszer csak derült égből villámcsapásként megváltozik minden… A partnered elkezdi a távoli jövőtöket tervezgetni, már az esküvőtök dátumát is kitűzte, a jövendőbeli gyermekeitekről beszél, azon gondolkodik, hogy kettőt vagy hármat szeretne, fiút vagy inkább lányt, mi legyen a nevük, majd a jövőbeli kiskutyátok fajtáján kezd el gondolkodni. Hidd el, ezzel mindent el lehet rontani, hiszen óriási nyomás kerül a kiszemelt pasira. Egy egészséges párkapcsolatban az első randik és az első néhány hónap az ismerkedésről szól. Ha ennyire előre is gondolkozol, ne ijeszd el a pasit ezekkel!

3. Ragaszkodó

Egy igazi anyáskodó típus: sehova nem tud elmenni és semmit nem tud megcsinálni a párja nélkül. Naponta többször – rosszabb esetben folyamatosan – bombázza e-mailekkel, telefonhívásokkal a partnerét, és teljesen kiakad, ha nem felügyelheti a párja viselkedését. Ha te is ebbe a típusba tartozol, akkor valószínűleg sokkal több energiát fektetsz egy kapcsolatba, mint amennyire szükség lenne. Mivel egymagad nem tudsz meglenni, így muszáj, hogy valamivel foglalkozz, lekösd a figyelmed. Vigyázz, mert teljesen kiszívod a másik energiáit és ráadásul a függéseddel még a türelmét is próbára teszed!

4. A bulizós

Eleinte vonzónak tűnhet egy olyan nő, aki a bulik középpontjában áll. Törődő, ám mégis kicsit vad, kívülről pedig mindenképpen érdekesnek tűnhet. Aztán ha a férfi közelebbről is megismeri, akkor általában kiderül, hogy az élete a buliknál véget is ér. Jól hangzik, egy mindig vidám, folyamatosan pörgős lány mellett az élet, de mi lesz akkor, amikor nyugalomra, komolyságra van szükség? A bohóckodás, a nyitott személyiség és a kacérkodó tánc eleinte mulatságos lehet, de az ilyen lányok általában nem tudják, hol a határ. Nehéz lehet normális kapcsolatot kialakítani egy olyan nővel, akinek minden gondolatát a bulik teszik ki.

5. A csacsogó

Ő az, aki soha nem fogja be a száját, folyamatosan beszél, és mindez úgy megy neki, hogy szinte levegőt is alig vesz. Az életében történő összes fontos és lényegtelen dolgot megoszt bárkivel, s ehhez a személyiséghez gyakran társul a drámaiság és pletykásság is. Ez az a nőtípus, aki – érthető okokból – őrületbe kergeti a férfiakat. Azt érezteti a másik féllel, hogy ő mindent jobban tud, ezt azonban csak rövid ideig tolerálja a pasi. A legtöbb ember szerint két fél kell a beszélgetéshez, de ő ezt nem így gondolja. A nők amúgy is fecsegősebbek, mint a férfiak, de az ilyen nő nem tudja, hogy a hallgatás néha aranyat ér. Meg kell értenie, hogy minél kevesebbet beszél, annál többet tanul.

Forras : innen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése