2015. május 29., péntek

Veszélyes nők között

Párkapcsolatotok maga a megtestesült boldogság. Mégis rettegsz. Attól hogy álmaid fickója egyszer majd képtelen lesz ellenállni a csábításnak. Korai már most riadót fújni. A pasik szerint a veszélyes nők kategóriáját öt fő típus alkotja. Tőlük kell tehát óvakodni.

1. A kedvesem ellentéte

Hajlamosak azt hinni a nők, hogy a csábítás rendre elbűvölő, szuperszexis démon formájában jelenik meg. Túl egyszerű lenne. A csábító sokszor jóval kevésbé csinos, intelligens, vagy bájos a jelenlegi kedvesnél. Ilyenkor nemcsak az újdonság lehet vonzó, hanem az is, hogy megkaphatóak. Ez utóbbinak pedig igen nehéz ellenállni.


2. Sajnálatom tárgya

Nem ért meg a párom - panaszkodik sok fickó, teljesen felcsigázva ezzel annak a harmadiknak az érdeklődését. Persze ugyanez a recept fordítva is működik. Az a nő, aki nem kap jó bánásmódot, szerelmet a partnerétől, elveszítette a munkáját, meghalt az édesapja, nagy bajban van - igen sebezhetőnek látszik. Ez az állapot felébreszti a férfiakban az ősi védelmező ösztönt. A könnyeknek pedig végképp nehéz ellenállni. Egyszerűen nem tudják megállni, hogy ne vigasztalják meg a kisírt szemű hölgyikét.

3. Régi nagy szerelmem

A volt barátnő érdekes módon akkor bír különös csáberővel, amikor a fickó éppen rászánta magát, hogy komolyan elkötelezze magát új partnernője mellett. Egy férfi még az esküvő pillanatában is elbizonytalanodhat, ha hirtelen meglátja egykori szerelmét a meghívottak között. De jóval az esküvő után sem érezheti magát biztonságban. Bár eleinte úgy gondolja, hogy a boldogító igen kimondása után megszűnnek a korábban zaklató érzések. Ez azonban nem így van. Még akkor sem, ha időközben barátsággá szelídült az exszel való kapcsolat.


4. Munkahelyem szépei

Elsődleges veszélyforrások a gyanútlan pasi számára a kolléganők. Gondolhatnánk, hogy a munkatársaknak eszükbe sem jut a másik nem képviselőit látni egymásban. Ám a munkahelyen a nő általában csinos, jól sminkelt, és nem viseli magán a konyhai és a háztartási munka illúzióromboló jeleit. Így a könnyed, kihívó pillantások veszélyessé válhatnak egy-egy túlóra meghitt légkörében.


5. A párom barátnője

Túl sokat látja, túl sokat hall róla ahhoz, hogy teljesen közömbös legyen iránta. Ismeri a szerelmi ügyeit, néha még azt is tudja, hogy mikor menstruál. Pedig ő a legfőbb tabu, hiszen a vele való kapcsolat a partnert egy csapásra két legközelebbi társától foszthatja meg.


Kicsit, de azért számít

Mielőtt összetörnél az olvasottak súlya alatt, hallj hát egy jó hírt is: annak ellenére, hogy a hűtlenség látszólag a legtöbb férfi életében rutincselekedetnek tűnik, ezek a kapcsolatok ritkán mutatkoznak tartósnak. Sovány vigasz, de az. Lázasan flörtölnek és randevúzgatnak az urak, ám alapvetően kötődnek meglévő, állandó társukhoz. Sőt igen sok férfi számol be arról, hogy egy-egy hűtlenkedése mennyire megerősítette kapcsolatát állandó partnerével. A félrelépés néha kell az önbizalom ápolásához: megerősíti a csapodárt abban, hogy még mindig vonzó és érdekes.

Sok a veszíteni való

Mindketten legyetek tisztában azzal, hogy a csábítás az élet természetes része. Érintett benne minden egészséges nő és férfi. A boldog és harmonikus kapcsolatban élők azonban tudják, hogy túl sokat veszíthetnek, ha engednek a kísértésnek...

Berényi Fanni

Forras : innen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése