2015. május 28., csütörtök

10 igazság a vonzó nőkről



Vajon a feltűnően szexi nőknek könnyebb dolguk van az életben, mint az átlagos kinézető hölgyeknek? Íme 10 igazság a vonzó nőkről.
1. A szexis nők nem érzik, hogy bármi különöset tennének, azért, hogy szexisek legyenek.

2. A leszólítást, füttyögést, zaklatást, amibe a szexis nők belenyugszanak jó néhány férfi csak „flörtnek” tekinti.

3. A különlegesen szép nőket gyermekkoruktól kezdve hol helyesen, hol rosszul kezeli a környezetük.

4. A szép nők a legtöbb férfinak céltáblái és a legtöbben csak a külsejük miatt akarják őket.

5. A szexis nőkkel szemben, az egyszerűbb külsejű nők szerelmi ügyeik hosszabb idő alatt bontakozhatnak ki és valószínűbb, hogy a férfiak önmaguk miatt szeretik majd őket.

6. A szexis nők kényes egyensúlyban tartják azt a kétféle érzésüket, hogy szükségük van egy férfira és megvannak nélkülük - s ez olyanfajta érzéki nyugtalanságot sugall, amit a férfinép vonzónak talál.

7. Sok szexis nő arra használja szexuális vonzerejét, hogy kisebb előnyöket szerezzen magának. Vannak, akik nem ismerik be, hogy így tesznek, míg mások azt tartják, hogy kis ügyekben a szexisség kihasználása ártalmatlan dolog.

8. Ha egy szexis nő teste nagyobb változáson megy keresztül, például mert gyereket szül vagy megoperálják, egy idő után rendszerint képes arra, hogy hamar visszanyerje bizalmát saját nőiességében.

9. A szép nők közül kevés érzi azt, hogy az idősödés tragédia lenne. A szexisség korhatára is kitolódik valahova oda, ahol ma az ötven éves kor azt jelenti, amit egykor a negyven.

10. Egy szexis nő összhangban van saját személyiségével.


Forras : innen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése